Fem gode tips

Fem gode tips til, hvordan du håndterer din privatlivspolitik på nettet

Number-1-blue_4076 Gå ikke i panik
Adfærdsbaseret netreklame er sikker og gennemskuelig. Annoncørerne ved ikke hvem du er, for den indsamlede information kan ikke bruges til at identificere dig, og den er baseret på netaktivitet med henblik på at levere reklamer, der afspejler dine interesser. Brug et øjeblik på at få mere at vide om adfærdsbaseret annoncering.
number-3-pink_4077 Find information om adfærdsbaseret annoncering på alle de websider, du besøger
Alle websider, der formidler adfærdsbaseret annoncering, bør indeholde nyttig information om indsamling og brug af data til dette formål, hvadenten den indsamles af websidens indehaver eller en tredjepart som for eksempel en leverandør af reklamenetværk.
three_4191 Virksomheder, der leverer adfærdsbaseret annoncering, kan også give dig mere information om hvordan du undgår adfærdsbaseret annoncering.

 

number4pink_4079 Bliv mere fortrolig med indstillingerne på din computer om beskyttelse af personlige oplysninger
Disse findes i din computers valgmenu. Når du vælger indstillinger vedrørende cookies, så husk, at de tit gør websider lidt mere brugervenlige (de kan for eksempel huske dine foretrukne sider og sprogvalg).

Nedenstående eksempel viser hvordan indstillingerne om beskyttelse af personlige oplysninger kan håndteres i Internet Explorer.

 

privacy at medium

Advanced privacy settings

Nedenstående eksempel viser hvordan indstillingerne om beskyttelse af personlige oplysninger kan håndteres i Microsoft EDGE.

 

privacy at medium

Advanced privacy settings

Nedenstående eksempel viser hvordan indstillingerne om beskyttelse af personlige oplysninger kan håndteres i Google Chrome.

 

privacy at medium

Advanced privacy settings

Nedenstående eksempel viser hvordan indstillingerne om beskyttelse af personlige oplysninger kan håndteres i Google Chrome for Mobile.

 

privacy at medium

Advanced privacy settings

Nedenstående eksempel viser hvordan indstillingerne om beskyttelse af personlige oplysninger kan håndteres i Safari.

 

privacy at medium

Advanced privacy settings

Nedenstående eksempel viser hvordan indstillingerne om beskyttelse af personlige oplysninger kan håndteres i Safari for Mobile.

 

privacy at medium

Advanced privacy settings

Advanced privacy settings

Number-5-blue_4080
Prøv at tilpasse disse personoplysningsindstillinger, så de passer til behovet i dit hjem

Alle bruger internettet på forskellig måde og med forskellige formål. I de hjem, hvor mere end 1 person bruger den samme computer, foreslår vi, at hver person har sin egen ”brugerkonto”. Dette giver mulighed for, at personoplysningsindstillinger (for eksempel indstillinger om cookies eller fravalgspræferencer) kan skræddersys til hver enkelt brugers behov og ønsker.

 
Windows 10:

user accounts

Mac OS:

user accounts