Włącz lub wyłącz poszczególne firmy

Firma
Włączona/Wyłączona
Status
Info

Uwaga:

Podjęcie decyzji o wyłączeniu reklamy behawioralnej online nie oznacza zaprzestania otrzymywania reklam internetowych. Oznacza to jednak, że reklamy, które będą wyświetlane na przeglądanych przez użytkownika stronach nie będą dostosowane do jego potencjalnych zainteresowań lub preferencji wyszukiwania, z których obecnie korzysta. Wyłączenie reklamy behawioralnej online nie wywiera wpływu na pozostałe usługi, które bazują na tej samej technologii – plików cookie – takich jak: poczta e-mail, preferencje koszyka zakupów lub serwisy hostingowe zdjęć. Odwiedzane strony internetowe mogą również gromadzić informacje do innych celów.

Plikami cookie można również zarządzać w ustawieniach prywatności wyszukiwarki użytkownika. Aby dowiedzieć się, jak to zrobić, prosimy zapoznać się z częścią Pięć najważniejszych wskazówek. Usunięcie plików cookie z wyszukiwarki może usunąć również preferencje ustawione na tej stronie. Prosimy więc o regularne odwiedzanie naszej strony w celu dokonania przeglądu preferencji.

Prosimy o przesyłanie uwag na adres: