Browser-udvidelse (Beta)

YourOnlineChoices beta browser udvidelse

 

For at hjælpe med at skabe en gennemgående linie i dine dine valg udtrykt gennem siden Consumer Choice, har vi udviklet en browserudvidelse, som i øjeblikket findes i Betaversion i Chrome og Firefox. Denne browserudvidelse er designet, for at afhjælpe den utilsigtede sletning af cookies, der gemmer disse indstillinger, fra din browser.

 

Hvordan betaudvidelsen fungerer

 

YourOnlineChoices beta browserudvidelsen arbejder for at bevare dine valg udtrykt gennem youronlinechoices.eu. Dette gælder specielt for Online Behavioural Advertizing (OBA) fra deltagende virksomheder. De websteder, du besøger kan stadig indsamle oplysninger til andre formål end OBA. De deltagende virksomheder kan også fortsætte med at levere reklamer til dig – men disse vil ikke være baseret på dine interesser eller søgevaner.
Efterhånden som flere virksomheder tilslutter sig den European Self-Regulatory Programme på Oba, føjes de til siden Ad Choices. Der kræves ingen indgreb af dig som forbruger for at opdatere browserudvidelsen; du skal dog være opmærksom på, at hvis nye virksomheder bliver medlem af programmet, vil dine muligheder ikke automatisk blive indlæst, og derfor opfordrer vi dig til at besøge Ad Choices-siden fra tid til anden.
Bemærk endvidere at udvidelsen og dine respektive valg kun fungerer i den browser, du benytter, derfor bør du indstille dine valg og bevare dem i enhver browser og computer, du måtte bruge. Denne udvidelse er i øjeblikket i beta og opdateres fra tid til anden.

 

Din YourOnlineChoices betaudvidelse for Chrome

 

Din YourOnlineChoices browserudvidelse er tilgængelig i Chrome Web Store her: https://chrome.google.com/webstore/detail/youronlinechoices-persist/pbnjoahdkcfoagmplfghakflnofikibm.
 

Din YourOnlineChoices betaudvidelse for Firefox

 

Din YourOnlineChoices browserudvidelse er tilgængelig i Firefox Add-ons repository her: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youronlinechoices-plugin/?src=search.
 

Din YourOnlineChoices betaudvidelse for Internet Explorer

 

Din YourOnlineChoices browserudvidelse er tilgængelig i Internet Explorer Add-ons repository her: http://www.youronlinechoices.com/setup32.exe (32-bit),
http://www.youronlinechoices.com/setup64.exe (64-bit).